На війні загинув прикарпатець Тарас Семенюк (фото)

Війна, Новини, Політика

Вже вкотре Зеленська громада в жалобі за своїм сином. На війні загинув мешканець громади Тарас Васильович Семенюк.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на фейсбук- сторінку громади.

“Тарас залишився назавжди вірним військовій присязі, адже, беручи участь в обороні нашої Батьківщини, захищаючи кожного з нас віддав найцінніше – своє життя.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого Тараса знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!
Вічна пам’ять і слава українському Герою, який мужньо захищав Батьківщину та кожного з нас! Слава Україні!”, – поділились в громаді.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.