На тлі чуток про тяжкий стан і смерть Кадирова в його соцмережах з’явилося відео

Новини, Політика

У соцмережах підконтрольного Кремлю глави Чечні Рамзана Кадирова вперше за два тижні з’явилося особисте відео на тлі чуток про різке погіршення його здоров’я і навіть смерть.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Кадирова у Telegram, “Агентство“, “Медуза“.

На відео, опублікованому в неділю, Кадиров під дощем йде асфальтовою доріжкою. На одному з двох опублікованих відео видно будівлю, схожу на резиденцію Кадирова в Грозному. За даними сервісів “Яндекс.Погода” і “Гісметео”, у неділю в Грозному – близько 16 градусів, дощ.

У пості під відео йдеться: “Дуже раджу всім, хто в інтернеті не може відрізнити правду від брехні, прогулятися на свіжому повітрі, привести думки до ладу”. Однак на самому відео Кадиров вимовляє більш абстрактний текст, він каже, що слухає Коран і пройшов кілька кілометрів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.