Міський голова Івано-Франківська прокоментував рішення уряду про перерахування місцевими радами вільні залишки коштів в держбюджет

Новини, Суспільство

Міський голова Івано-Франківська відреагував на рішення уряду про, перерахування місцевими радами вільні залишки коштів в держбюджет.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Руслана Марцінківа під час “Вісника міського голови”.

“Залишки, це коли в останні дні місяця надходять кошти, й не можеш їх витратити. Але ми їх спрямовуємо на програми підтримки: військовослужбовців, людей “золотого” віку.

Я цю ініціативу розумію, але на мою думку, сьогодні забагато втручань в органи місцевого самоврядування: забрати ПДФО, 4% ПДФО й ще й обмежити через державне казначейство перерахунки коштів.

Здається мені, що ми щось рухаємось не  в ту сторону. Думаю, що більшість це буде планувати так, щоб допомогти своїм військовослужбовцям, громади сьогодні активно допомагають, вони свідомо розуміють, що кошти мають витрачати якісно та ефективно”, – зазначив Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.