Змагаються три компанії: що відомо про роботу дуобусів в Івано-Франківську

Новини, Суспільство

Івано-Франківськ планує закупити 12 метрові тролейбуси з автономним ходом.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа в програмі “Запитай у влади”. 

“Відбуваються тендерні торги, зважаючи на те, що це Європейські кошти. Велика левова частина — це грант, а решту це єврокредит, однак з малим відсотком, 0,6% річних на 20 років.

В умовах є поставка впродовж восьми місяців, ми сподіваємось, що за цей час тендер відбудеться й нам доставлять дуобуси, що дозволить нам запровадити ще один маршрут”, – пояснює Марцінків.

Дубуси — це тролейбуси з автономним ходом ще 20 кілометрів.

“Він може використовуватись в мікрорайоні Опришівці, чи з’єднає Петлюри, Довженка з “Сільпо”. Чи їхати по Крихівецькій, розвертатись і знову їхати по тролейбусній лінії”, – каже посадовець.

На думку очільника міста, наступного року цей транспорт буде на маршрутах Івано-Франківська.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.