У війні за Україну загинув франківець Максим Глебов

Війна, Новини, Суспільство

Франківець Максим Глебов 13 вересня отримав поранення на Бахмутському напрямку та від отриманих травм 14 вересня помер у лікарні. На війну пішов добровольцем на початку повномасштабного вторгнення.

Про це повідомила родина Героя, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  “Галку”.

35-річний франківець Глебов Максим до повномасштабного вторгнення працював торговим представником. Проте на початку великої війни вирішив піти у добровольці, аби захищати Україну.

“Попри мої вмовляння зібрався і пішов у військомат, маючи підставу для звільнення категорично відмовлявся і казав «хто як не ми?»”, – розповіла кохана дружина Героя, Марина Глебова.

26 квітня 2022 року Максим був призваний на військову службу до Чопського прикордонного загону. З липня знаходився на Бахмутському напрямку. 13 вересня отримав поранення під час штурму Андріївка, від отриманих травм 14 вересня помер у лікарні. Вдома його чекали дружина і донька.

Про час прощання із Захисником та час похорону буде відомо пізніше.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.