Турнір просто неба: на Прикарпатті відбудеться бій з боксу

Новини, Суспільство
На початку вересня відбувся чемпіонат області із боксу серед юніорів 2008-2009 років народження на базі Івано-Франківської обласної юнацької спортивної школи.
Про це розповів керівник відокремленого підрозділу громадської спілки «Спортивний Комітет України» в Івано-франківській області, радник міського голови Івано-Франківська з питань фізичної культури та спорту Андрій Данищук в ефірі «Ранкова пташка»,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.
“Це є такий традиційний захід, який проводять наші боксери, федерація боксу. Не дивлячись ні на що, активно проводяться чемпіонати міста, області, відбіркові турніри на чемпіонат України. А вже найкращі спортсмени України представляють наше місто, область і державу на змаганнях європейського рівня.
Федерація з боксу є тією федерацією, яка хоче долучитися до нашої співпраці з турнірами. Перший такий турнір, який проведемо просто неба,буде у селі Вовчинець.
Турнір з боксу проведе Михайло Селіванов. Буде цікаво, запрошуємо всіх”, – наголосив Андрій Данищук.
Зі слів керівника спілки, 30 вересня, вперше з двох різних видів спорту в одному залі проведуть турніри з Таеквон-до I.T.F. та Кікбоксингу WAKO.
“Треба обʼєднуватися, бо в єдності наша сила!”, – додав активіст.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.