В Івано-Франківську зупинили п’яного неповнолітнього мотоцикліста

Кримінал, Новини, Суспільство

Учора патрульні отримали повідомлення від колег з поліції охорони: на вулиці Івасюка вони зупинила мотоцикл, що рухався без номерного знаку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу патрульної поліції в області.

Патрульні, які прибули на виклик, під час перевірки документів встановили, що водій транспортного засобу – неповнолітній.

На місце події поліцейські викликали батьків неповнолітнього громадянина та інспекторів ювенальної превенції.

Окірім того, під час спілкування з мотоциклістом, інспектори виявили у того ознаки алкогольного сп’яніння. Кермувальник пройшов освідування в медичному закладі, висновок лікаря — неповнолітня особа перебуває у стані сп’яніння.

На водія патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), 126 (Керування транспортними засобом особою, яка не має права керування транспортним засобом) КУпАП. Транспортний засіб евакуйовано.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.