НАЗК відкрило доступ до реєстру корупціонерів: яке місце посіла Івано-Франківщина та хто лідер (карта)

Кримінал, Новини, Суспільство

НАЗК відкрило доступ до реєстру корупціонерів. Аналітика за період з 4 лютого 2019-го по 5 вересня 2023 року показує, що Львівщина на першому місці серед міст України за рівнем корупції.

НАЗК адмініструє реєстр корупціонерів від 2019 року,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Загалом у ньому кількість записів наближається до 23 тисяч, з яких понад чотири внесли вже після 1 лютого 2022 року.

Лідером серед регіонів з найбільшою кількістю корупціонерів як загалом, так і за період від 1 лютого минулого року стала Львівщина. Так, щодо регіону в переліку є 1 908 записів, з яких понад чотири сотні пов’язані з переслідуванням за Кримінальним кодексом.

У п’ятірці областей, окрім Львівщини, опинилися також Дніпропетровська область із 1 854 записами, Одеська область – 1 158, Харківська – 1 046, а також Київська – 978.

Тим часом Івано-Франківська область належить до категорії “всі інші”, цим самим займаючи понад 20 місце.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.