У Франківську запустили опитування про доступність міста для маломобільних людей

Новини, Суспільство

Громадська ініціатива “Доступний Франківськ” запустили опитування про доступність міста для людей з інвалідністю, батьків з дитячими візочками та літніх людей. Пройти опитування можна за 20 хвилин.

Про це громадська ініціатива “Доступний Франківськ”,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

Наскільки фізично доступним є Івано-Франківськ? Чи комфортно пересуватися містом батькам з дитячими візочками та маломобільним людям? Які саме локації є проблемними?

Відповіді на всі ці питання активісти хочуть дізнатися за допомогою опитування: https://bit.ly/3EGzPYN

До участі запрошують представників людей з інвалідністю, маломобільних груп населення, тимчасово маломобільних та тих, хто колись мав тимчасові порушення здоров’я, що впливали на можливість вільно пересуватися містом (проблеми з опорно-руховим апаратом, перелом, хвороби спини тощо).

“Допоможіть пройти опитування вашим родичам старшого віку та поширте його серед друзів, колеги, знайомих з Івано-Франківська”, – йдеться у дописі.

Заповнення форми займе близько 20 хвилин. Чим повніші будуть ваші відповіді, тим якісніші рекомендації дослідники зможуть запропонувати місту.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.