Частину активів Медведчука “недоарештували” і переписали на людину з оточення Татарова – Bihus

Війна, Новини, Політика

Після оголошення арешту активів підозрюваного в держраді Віктора Медведчука, у них неодноразово змінювалися власники і наразі ними володіє бізнесмен Валерій Міщенко, який, схоже, має зв’язки із заступником керівника Офісу президента Олегом Татаровим.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на розслідування Bihus.Info.

У липні 2022 року Личаківський суд наклав арешт на три компанії “Академ-Клуб”, “Осокорки-7” і “Орєст”, які мали довгострокові договори оренди на великі, загальною площею у понад 40 гектарів, земельні ділянки на київських Осокорках на березі Дніпра.

Суд довів прямий зв’язок компаній “Академ-клуб”, “Орєст” і “Осокорки-7” з Медведчуком через кіпрську структуру Pilawer Limited.

На момент арешту партнером пов’язаної з Медведчуком структури в “Академ-Клубі” була фірма з орбіти нардепа Вадима Столара, у “Осокорках-7” партнерами виступали київські бізнесмени Олександр Константіновський та Валерій Міщенко, вони ж були представлені і в “Орєсті”.

Восени 2022 року у всіх фірмах активи оточення Медведчука отримав Олександр Білявський з Херсонщини, який, схоже, є підставною особою.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.