Зеленський: Зараз поганий момент для переговорів

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський заявляє, що емоційно готовий до тривалої війни і вважає, що зараз “поганий момент” для переговорів із Росією.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського в інтерв’ю The Economist.

“Я повинен бути готовий (до тривалої війни – ред.), моя команда повинна бути готова до довгої війни, і емоційно я готовий”.

За словами Зеленського, деякі партнери можуть сприйняти нещодавні труднощі України на полі бою як привід для того, щоб примусити її до переговорів з Росією, але “це поганий момент, оскільки Путін бачить те ж саме”.

Він відзначив, що президент РФ Володимир Путін прагне виснажити Україну, але Росія сама є крихкою. “[Путін] не розуміє, що в довгій війні він програє. Тому що не має значення, що його підтримують 60% чи 70% [росіян]. Ні, програє його економіка”, – сказав Зеленський.

Водночас президент добре усвідомлює ризики для своєї країни, якщо Захід почне припиняти свою економічну підтримку. Оскільки деякі з західних союзників, включно зі США, проводять вибори наступного року, Зеленський знає, що зберегти підтримку буде складно, особливо за відсутності значного прогресу на фронті, йдеться в публікації.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.