Безпілотники по російських аеродромах майже точно запускають з Росії − розвідка Британії

Війна, Новини, Політика

Атаки безпілотниками російських аеродромів у глибокому тилу, майже точно здійснюються з території Росії, а “волонтерські загони”, які вирішила підготувати РФ, допоможуть з цим боротися лише частково, вважає британська розвідка.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на розвідувальний огляд Міноборони Британії про війну в Україні від 10 вересня.

“З огляду на обмежену дальність безпілотників-квадрокоптерів, їх майже точно запускають з території РФ”.

Також розвідка звернула увагу на заяву губернатора Псковської області РФ, який розпорядився організувати “волонтерські патрулі” для запобігання подальшим атакам на військовий аеродром “Крести”, де 29 серпня зазнали пошкоджень два Іл-76.

Повідомляться, що у загони для боротьби з безпілотниками записалися близько 800 осіб − їх планують розділити на групи по 50 людей, які патрулюватимуть певні зони − прикордонні райони, важливі об’єкти інфраструктури та аеродроми.

Розвідка вважає, що ці волонтерські патрулі ймовірно стануть елементом стримування і дадуть якийсь захист від можливого запуску дронів безпосередньо поруч з аеродромом.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.