Суд з “Франківськ Агро” стягнув 63 тисячі за збитки в ДТП, спричинені агрономом підприємства

Кримінал, Новини, Суспільство

Господарський суд Івано-Франківської області стягнув з комунального підприємства “Франківськ Агро” 62 944 грн шкоди, заподіяної внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, винуватцем якої був агроном підприємства.

Про це йдеться у рішенні від 4 вересня 2023 року, яке є в розпорядженні “Галки”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

ДТП за участі автомобілів “ВАЗ 21214” та “BMW X5” сталося у червні на вулиці Пилипа Орлика. Поліція визнала винним водія автомобіля ВАЗ, який у той час працював в комунальному підприємстві “Франківськ Агро” на посаді агронома.

Вартість ремонтних робіт застрахованого автомобіля “BMW X5” становила 125 888, 76 гривень, при цьому частину цієї суми підприємство сплатило на користь страхової компанії ще до судового розгляду. Що, на думку суду підтвердило визнання вини саме за КП.

Крім розміру шкоди “Франківськ Агро” має також  заплатити 2 684 грн судового збору.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.