Франківщина на війні за Україну втратила двох мужніх Захисників (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Дубовецьку та Бурштинську громади знову сколихнулиа сумні звістки про втрату захисників.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У жорстоких боях за Україну, мир та свободу, до останнього борючись за рідну землю, загинув житель села Дубівці КРИС РОМАН МИХАЙЛОВИЧ, 1980 року народження.

“Доброзичливий, працелюбний, відповідальний – таким Героя запам’ятали односельці, таким він залишиться назавжди в серцях тих, хто його знав та поважав. Дубовецька сільська рада висловлює щирі співчуття батькам захисника, братові, синові, доньці, внучці, близьким, друзям, побратимам воїна. Розділяємо всім серцем біль непоправної втрати та підтримуємо у годину скорботи. Ніколи не пробачимо окупанту смерті жодного нашого земляка, жодного українця! Нехай Роману земля буде пухом і вічний спокій для його душі”,- написали на сторінці громади.

На зображенні може бути: 1 особа

Захищаючи незалежність України, помер ще один Герой з Бурштинської громади – мешканець с. Коростовичі Щуцький Петро Миронович.

“Народився п. Петро 18.06.1965 року, був призваний на службу до Збройних Сил України 18.06.2022 року. Нещодавно звільнився зі служби і помер 6.09.2023 року уже в рідному селі. Висловлюємо щирі співчуття матері нашого захисника, брату та всій родині і друзям. Вічна слава та вічна пам’ять”,- кажуть у міській раді.

Парастас відбудеться сьогодні о 19:00 в с. Коростовичі (вул. Січових Стрільців, 5). Чин похорону – 8.09. о 13:00 в с. Коростовичі (вул. Січових Стрільців, 5).

На зображенні може бути: 1 особа

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.