До останнього подиху любив Україну солдат Бучко Ярослав Дмитрович з Прикакпаття

Війна, Новини, Суспільство

Внаслідок вогнепального поранення помер солдат Ярослав Бучко, мешканець села Слобода-Болехівська Витвицької громади, 1974 р. н.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення голови Калуської РДА Жанни Табанець .

У ЗСУ служив механіком-радіотелефоністом відділення управління штабу батальйону взводу зв’язку військової частини. 6 вересня Ярослав Бучко помер внаслідок отриманого вогнепального поранення у Донецькій області.

“Його життя – яскравий приклад справжнього патріотизму, сповненого відданістю і жертовністю, рішучістю і безкомпромісністю. А ще плюс вольова вдача, яка ніколи не підкаже оманливий шлях. Так і гартувалося життя нашого захисника… Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким нашого воїна. Пам’ять про нього завжди житиме у наших серцях та прийдешніх поколінь. Вічна пам’ять і Слава Ярославові Бучку!”, – зазначила Табанець.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.