В Івано-Франківську патрульні склали три адмінматеріали на неповнолітнього водія (фото)

Новини, Суспільство

Вчора, п’ятого вересня, на вулиці Вовчинецька патрульні стали очевидцями, як автомобіль “Ford” проїхав на заборонений червоний сигнал світлофора, чим створив аварійну ситуацію для автомобіля “Dacia”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на патрульну поліцію в області.

Під час перевірки документів патрульні встановили, що водій неповнолітній та ніколи не отримував посвідчення водія. Також в ході спілкування інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти освідування водій відмовився.

На керманича патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130(Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння), 126 (Керування транспортними засобом особою, яка не має права керування транспортним засобом) та за ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.