СБУ підірвала головного фінансиста так званої “ЛНР” – джерела

Війна, Новини, Політика

На території окупованої Луганщини підірвали окупанта та агента ФСБ, який очолював митницю так званої “ЛНР” Юрія Афанасьєвського. Наразі він в реанімації.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поінформовані співрозмовники УП в СБУ.

Афанасьєвського підірвали у власному помешканні. Він отримав множинні осколкові поранення голови, шиї, живота та перебуває у реанімації у важкому стані.

Він є генерал-майором та агентом центрального апарату ФСБ, відомий тим, що став “фінансистом” голови т.з. “ЛНР” Леоніда Пасічника.

Афанасьєвський “відмивав” кошти для фінансування збройних формувань, які воювали проти України. На нього наклали персональні санкції ЄС, Великобританії, Канади, Швейцарії, Японії.

Джерела підтверджують, що вибух – справа рук СБУ.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.