Калуський суд покарав чоловіка, який розбив каменем вікно поліцейської “Toyota Prius”

Кримінал, Новини

Під час спілкування з поліцейськими чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, почав поводити себе агресивно. Після вигуку “Чи Вам давно розбивали вікна в автомобілі” підняв камінь у кинув в автівку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

В Єдиному державному реєстрі судових рішень оприлюднили вирок Калуського міськрайонного суду від 1 вересня за результатами розгляду обвинувального акту у кримінальному провадженні щодо раніше не судимого чоловіка, який з початку повномасштабного вторгнення проходить військову службу за призовом під час мобілізації в Збройних Силах України.

Суд встановив, що чоловік вчинив кримінальний проступок порушивши громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства що супроводжувалось особливою зухвалістю.

Кримінальний проступок було скоєно 11 липня цього року, поблизу дороги державного значення в селі Вістова. А саме: обвинуваченого, який кермував мотоциклом, за порушення правил дорожнього руху зупинили працівники поліції. Під час спілкування з поліціянтами чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, почав поводити себе агресивно та прагнучи показати своє зневажливе ставлення до них, не зважаючи на те, що знаходиться у громадському місці, почав голосно висловлюватись нецензурною лайкою у бік працівників поліції. Після чого голосно викрикнув:

“Чи Вам давно розбивали вікна в автомобілі”.

Тоді відразу підняв із землі камінь та кинув його у заднє ліве вікно пасажирських дверцят службового автомобіля «Toyota Prius», розбивши його.

В обвинувальному акті прокурор зазначив, що підозрюваний беззаперечно визнав свою винуватість. Він щиро розкаявся у вчиненому та добровільно відшкодував 6300 гривень матеріальної шкоди.

Відтак суд ухвалив визнати обвинуваченого винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України, та призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 25 500 гривень.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.