Ердоган не зміг повернути Путіна до “зернової угоди” (відео)

Новини, Політика

Президент Росії Володимир Путін після переговорів із главою Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом заявив, що Москва не готова одразу повертатися до Чорноморської зернової ініціативи, яку зірвала у липні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Європейська правда“.

На спільній пресконференції з Ердоганом у Сочі Путін сказав, що для повернення Росії до “зернової угоди” потрібно виконати поставлені раніше Кремлем вимоги.

@gudzinskiyrost #ердоган #путин #сочи #кубанська_нр #туреччина #вертоліт #сватово #урожайне #кримський_міст✌️💙💛🇺🇦 #токмак #зсу🇺🇦 #росія #мелітополь #краматорск #краматорск #солідар #путин #работино #вербове ♬ Workout Music – Anang Instrumental

“Росія буде готова реанімувати зернову угоду і зробить це відразу, щойно буде виконано всі зафіксовані домовленості”, – сказав російський президент.

Путін зазначив, що чекає зняття частини санкцій стосовно постачання російського зерна і добрив на європейські ринки.

Перед початком зустрічі з Ердоганом у Сочі 4 вересня Путін заявив, що відкритий до обговорення відновлення участі Росії у “зерновій угоді”.

На прощання Путін побажав Ердогану щасливої дороги, а той подякував йому “за все”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.