На Прикарпатті відкрили меморіальну дошку військовому Сергію Розову (Кенюку)

Новини, Суспільство

Сьогодні, 1 вересня, в Коломиї відкрили меморіальну дошку Сергію Розову (Кенюку).

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на очільника міста Богдана Станіславського на своїй Facebook-сторінці.

“Перше вересня не таке радісне, як було раніше. Новий навчальний рік починаємо із відкриття пам’ятної дошки воїну Сергію Розову (Кенюку) у ліцеї №8. Такі жорстокі реалії життя в Україні, коли на День знань, який завжди був святковим, ми сумуємо за полеглими захисниками та молимось за воїнів, які зараз на передовій”, – написав  Богдан Станіславський.

Початок нового навчального року можливий саме завдяки воїну Сергію та тисячам таких самих хоробрих військових. Військовий пішов в армію у березні 2022 року, щоб захищати рідну землю і своїх рідних від ворогів. Був сержантом стрілецької роти 56-ї окремої мотопіхотної бригади.

“На превеликий жаль, Герой загинув на Запорізькому напрямку. І як би це тяжко не було, сьогодні ми вкотре віддаємо йому шану та говоримо про вічну пам’ять.

За це літо у школах Коломийської громади значно побільшало дощок пам’яті. Прошу не оминати жодну, хоча б подумки віддавати шану воїнам, які там зображені. Бо всі вони нагадують нам, яку страшну ціну платимо за те, щоб Україна була вільною і за те, щоб нині діти змогли спокійно піти на перший урок.”, – наголосив Станіславський.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.