На Говерлі травмувався турист із Дніпра (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

31 серпня о 15:30 до Служби порятунку зателефонував житель міста Дніпро та повідомив про те, що під час спуску з гори Говерла, в складі групи туристів, він отримав травму нижньої кінцівки та потребує допомоги рятувальників.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Рятувальники гірського пошуково-рятувального відділення смт. Ворохта, прибувши до постраждалого, надали домедичну допомогу травмованому чоловіку, 1991 року народження, в подальшому транспортували до підніжжя гори, де передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Рятувальники вкотре нагадують громадянам про те, що необхідно відповідально ставитися до туристичних походів.

На зображенні може бути: 4 людини, вівцебик та арктика

На зображенні може бути: 3 людини, Саксайваман та текст

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.