Буданов: Серед тих, хто керує Росією, одиниці виступають за війну (відео)

Війна, Новини, Політика

Керівник Головного управління розвідки України Кирило Буданов стверджує, що серед тих, хто ухвалює рішення в Росії, майже немає людей, що виступають за продовження війни.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Буданова в інтерв’ю “ТСН“.

“В Росії серед тих, хто реально ухвалює рішення, тих хто виступає за війну в прямому сенсі лишилися одиниці. Всі розуміють це крах і, що чим швидше це завершити, тим краще”.

Буданов також розповів, що для України добре, коли в Росії знімають з посад чиновників і військових, які розповідають про реальну ситуацію.

Також можна за темою переглянути:

@gudzinskiyrost #кирилo_буданов #гур #зсу #бахмут #андріїка #залужний #зеленський #старомайорськ #роботино #бердянськ #мелітополь #маріуполь #перемогазанами💙💛💪 #україна🇺🇦 #херсон #курдюмівка #генштаб #зсу #всусила🇺🇦 ♬ Versed Animal – DJ BAI

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.