У Кривому Розі пролунали вибухи, росіяни влучили у багатоповерхівку

Війна, Новини, Політика

У Кривому Розі пролунали вибухи вранці 31 липня – росіяни завдали по місту ракетного удару, поцілили у житлову багатоповерхівку. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на керівника Ради оборони міста Олександра Вілкула та Повітряні сили у Telegram, карту тривог, МВС, місцеве видання “Перший міський. Кривий Ріг” у Telegram.

“Кривий Ріг. Вибухи. Нічого не знімаємо та не викладаємо в інтернет”.

Повітряні сили раніше повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння у Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

Наразі у цих областях оголошена повітряна тривога.

Місцеве видання “Перший міський. Кривий Ріг” згодом опублікувало перші відео з наслідками ранкового прильоту по Кривому Рогу. 

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.