Українські фехтувальниці з Харлан посіли 4 місце на ЧС

Новини, Суспільство

Українки 30 липня програли обидва ключових поєдинки на чемпіонаті світу, посіли 4 місце, але все одно показали найкращий результат для збірної на турнірі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне спорт.

Жіноча збірна України з фехтування на шаблях закінчила виступи на чемпіонаті світу, що проходить в італійському Мілані.

Українки зупинилися за крок від медалі, посівши четверте місце.

Командні змагання з фехтування на шаблях замикають програму чемпіонату світу-2023 для збірної України. В усіх інших видах зброї українці не доходили до півфіналу: найкращим результатом на турнірі був чвертьфінал у жіночій шпазі.

Виступи на чемпіонаті світу жіноча команда шаблісток розпочала у суботу, 29 липня, подолавши два раунди. Спершу українки переграли Узбекистан – 45:27, а потім – Італію (45:33), вийшовши до чвертьфіналу.

У чвертьфіналі українки зустрічалися проти команди США. Результат визначив укол від Ольги Харлан – 45:44.

У півфіналі Україна поступилася Франції 32:45.

У “бронзовому” фіналі Україна також зазнала поразки – проти Південної Кореї. Українські фехтувальниці програли з аналогічним рахунком.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.