У ЗСУ повідомили про успішний удар по Чонгарському мосту (фото)

Війна, Новини, Політика

Сили оборони у суботу зранку успішно завдали удару по Чонгарському мосту.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на управління стратегічних комунікацій ЗСУ, телеграм-канал “Крымский ветер“.

“Сили оборони України успішно нанесли удар по Чонгарському мосту вранці 29.07.2023”.

За даними телеграм-каналу “Крымский ветер”, інформацію в російських пабліках про пошкодження Чонгарського мосту “підтверджують російські туристи, які поїхали за новими відчуттями сухопутним коридором до Криму”.

На оприлюдненому скріншоті користувачі пишуть, що чонгарський міст перекритий через пошкодження, окупанти направляють автомобілі в об’їзд.

Раніше в суботу колаборант і гауляйтер окупованої Херсонщини Володимир Сальдо заявив, що минулої ночі Сили оборони нібито намагалися зруйнувати залізницю між окупованою частиною Херсонської області та Кримом.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.