Зеленський відзначив двох медиків з Івано-Франківщини званням “Заслужений лікар України”

Новини, Суспільство

Президент Володимир Зеленський до Дня медичних працівників надав звання “Заслужений лікар України” двом медикам з Івано-Франківщини — Оксані Макарчук та Володимиру Петрашу.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Відповідний указ президент підписав 25 липня 2023 року.

Оксана Макарчук — акушерка-гінекологиня Івано-Франківського обласного перинатального центру та професорка кафедри акушерства та гінекології імені Івана Ланового в Івано-Франківському національному медичному університеті.

Володимир Петраш  лікар комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради». З 1999 року працює торакальним хірургом у відділенні торакальної хірургії.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.