У Франківську арештували чоловіка, який налагодив підпільну нарколаболаторію

Кримінал, Новини
На Прикарпатті затримали наркозбувача.

Про це інформує  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на  пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.


Відтак, за виготовлення, зберігання з метою збуту та збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах, незаконного придбання й зберігання прекурсорів для виготовлення психотропної речовини та утримання місця для виготовлення психотропних речовин судитимуть іванофранківця.


Його судитимуть за ч. 3 ст. 307, ч. ч. 1, 2, 3 ст. 311, ч. 3 ст. 313, ч. 2 ст. 317 КК України.


Так, 26 липня 2023 року за клопотанням прокурорів суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою.


Слідство встановило, що з серпня 2022 року по лютий 2023 рік житель Галицької міської територіальної громади налагодив функціонування виробництва амфетаміну, який реалізовував на Прикарпатті.


Психотропну речовину він виготовляв у домашніх умовах, устаткувавши для цього приміщення необхідними обладнанням та використовуючи прекурсори, які систематично отримував через поштові відправлення.


Підозрюваного викрили під час збуту понад шістнадцяти грамів амфетаміну.


У ході санкціонованих обшуків  за місцем його проживання вилучено ще майже дев’яносто грамів цієї психотропної речовини, а також хімічні реактиви та прекурсори, лабораторне обладнання та інші предмети для її виготовлення й фасування.


Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції в області.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.