Бахмутський напрямок: Череватий пояснив, що дасть майбутнє звільнення Андріївки (відео)

Війна, Новини, Політика

На Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують утримувати ініціативу, метр за метром відвойовуючи в росіян захоплені ними позиції.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речника Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого в ефірі телемарафону та в коментарі УП.

Коментуючи інформацію стосовно бойових дій поблизу Андріївки, Череватий уточнив, що можливе звільнення цього населеного пункту вчергове покращить тактичне положення наших сил і дозволить розвинути успіх з метою оточення або витіснення військ противника з Бахмута.

“Андріївка, як і будь-які населені пункти навколо Бахмута, які будуть взяті, дозволяють завершувати операцію з оточення Бахмута або витіснення ворога.

@gudzinskiyrost #старомайорське #бахмут #андріївка #кліщиївка #бердянськ #крим #донецьк #залужний🥰❤️ #україна #украина #контрнаступзсу🇺🇦 #война #путин #путін #на_росії #зеленський🇺🇦 ♬ Dramatic Military – Faid rafanda

на Бахмутському напрямку Сили оборони утримують ініціативу і продовжують щодня по сотнях метрів звільняти нашу землю. За тиждень облік іде на кілометри, прийде час – він піде і на десятки кілометрів. Головний принцип тут – це поступальність і максмальне збереження особового складу, паралельно – завдання максимальної шкоди і втрат ворогу”.

Деталі: Череватий додав, що за минулу добу на цьому напрямку було знищено 95 російських окупантів, 187 поранено, трьох взято в полон.

Чому це важливо: Деякі ЗМІ помилково трактували слова Череватого в ефірі телемарафону, як підтвердження поширеної раніше інформації про нібито взяття під контроль ЗСУ населеного пункту Андріївка на Бахмутському напрямку.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.