Розбив вітрину магазину: в Івано-Франківську поліцейські охорони затримали порушника

Кримінал, Новини

Сьогодні, об 1:02 год на пульт Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного об‘єкта, що знаходиться на вулиці Мазепи.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Управління поліції охорони.

Наряд реагування поліції охорони негайно виїхав на спрацювання.

Прибувши за адресою, правоохоронці виявили розбиту вітрину магазину, а в ході проведення обстеження прилеглої території виявили та затримали невідомого громадянина, який намагався втекти з місця злочину.

Затриманим виявився місцевий житель, 1992 року народження.

На місце події поліцейські охорони викликали слідчо-оперативну групу Івано-Франківського РУП ГУНП Івано-Франківської області для з’ясування усіх обставин злочину та встановлення міри покарання затриманому.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.