Суд виніс вирок прикарпатцю, який жорстоко вбив таксиста

Кримінал, Новини

Йому призначено покарання – 14 років позбавлення волі.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на обласну прокуратуру.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Івано-Франківської обласної прокуратури 29-річного місцевого жителя засуджено за умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Прокурори у суді довели, що у березні 2020 року в селі Черніїв Тисменицького району чоловік позбавив життя 37-річного таксиста. Водій вночі привіз пасажира до пункту призначення, але той відмовився розраховуватися за поїздку.

Між чоловіками виник конфлікт, що переріс у бійку, під час якої пасажир наніс таксисту близько сорока ударів ножем у обличчя і шию, та двадцять у тіло.

Після цього кинув потерпілого до автомобіля та повіз у село Старі Кривотули. Від отриманих чисельних колото-різаних ран чоловік помер.

За клопотанням прокуратури під час розслідування засуджений перебував під вартою. Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.