Штурмовику з Калуша на передовій біля Бахмута потрібен прилад нічного бачення

Війна, Новини, Політика

Вдома на Олега Кушніра чекає маленька донечка Ніколь. Тим часом калушанин б’є ворога поблизу Бахмута.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на розповідь Оксана Кушнір.

«Внучка Ніколь завжди чекає від мене подарунків. І останній раз, коли ми розмовляли, вона попросила, щоб я поїхала і привезла їй татка назад, бо це погана війна ..», — пригадує мама десантника.

Олег Кушнір нині перебуває на передовій біля Бахмута. У ЗСУ пішов добровольцем, хоча в армії не служив. Вчився у ВПУ-7 на столяра та в Прикарпатському університеті імені Василя Стефаника на спеціальності «Облік і аудит».

«На фронті Олег штурмовик. Зараз він в самому пеклі і його підрозділ потребує тепловізора. Прошу людей допомогти, щоб моя внучка побачила тата живим», — йдеться в зверненні Оксани Кушнір.

З необхідних 170 тис. гривень вдалося наразі зібрати менше третини.

Допомогти батькові маленької Ніколь можна за наступними реквізитами:

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.