На Прикарпатті вибухнув газовий балон: є травмований

Новини, Суспільство

17 липня о 15:29 на лінію 101 надійшло повідомлення про вибух газового балона в приватному господарстві в селі Маркова Солотвинської  ТГ Івано-Франківського району.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

До місця виклику було направлено рятувальників  Державного пожежно-рятувального поста смт. Солотвин та вогнеборців місцевої пожежної команди села Маркова.

Прибувши  до місця події, рятувальники встановили, що стався вибух газового балона в приміщенні гаража з подальшим загоранням літної кухні в приватному господарстві. Площа пожежі складала 20 м.кв.

Надзвичайники локалізували пожежу в найкоротші терміни, а о 15:43 ліквідували.

На пожежі отримав травми чоловік 1996 р.н., якого до прибуття пожежних підрозділів, автомобілем екстреної медичної допомоги  доставлено в лікувальний заклад.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.