Оголосили дні жалоби за полеглим бійцем: на фронті, боронячи Україну, загинув Василь Стефанський

Війна, Новини, Політика

У боях за України загинув військовослужбовець Василь Стефанський.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Гвіздецької територіальної громади у Facebook.

Василь Стефанський — житель села Малий Гвіздець Коломийського району. З 2014 року чоловік брав участь в АТО, згодом продовжив працювати в Коломийському регіональному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення в Україну став на захист держави. Був молодшим лейтенантом, офіцером групи планування штабу.

“Василь був виваженим, відповідальним та добре вмотивованим до військової служби бійцем. Завжди готовий прийти на допомогу побратимам.

Гірко й несправедливо втрачати наших захисників. Схиляємо голови перед пам’яттю загиблого”, — йдеться у повідомленні.

Василю Стефанському було 43 роки. У бійця залишилися батько, брат, дружина та двоє дітей.

“Велике прохання до жителів громади гідно вшанувати героя, створивши ланцюг пам’яті від в’їзду в селище Гвіздець до центральної площі. Дату та час прибуття кортежу повідомлять згодом”, — зазначили на сторінці громади.

Також 18, 19 та 20 липня 2023 року у Гвіздецькій громаді оголосили днями жалоби.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.