Хокейний клуб “Легіон” із Калуша не братиме участь у наступному розіграші Чемпіонату України

Новини, Суспільство

Президент федерації хокею України Сергій Зубко окреслив обрис наступного розіграшу національного чемпіонату та які зміни можуть відбутися.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

Зубко наголосив, що один з учасників минулого сезону – “Легіон” з Калуша” – не гратиме у наступному розіграші турніру.

“Підготовка до цього сезону дається набагато легше, ніж до минулого. Мали не три дні до початку чемпіонату, а три місяці. Уже можу сказати, що калуський “Легіон” не стартує в чемпіонаті, але будуть інші команди”, – говорить він.

Водночас, президент федерації хокею України сподівається, що участь у сезоні візьмуть шість команд.

“На сьогодні ми маємо підтвердження від п’яти учасників. Сподіваємося, що буде шість, і ведемо перемовини з кількома командами. Сподіваємось, що будуть великі арени, як Палаци спорту в Києві та Одесі, перемовини тривають.

Сподіваюся, що більш активний хокей буде у Вінниці. Зараз активна стадія роботи, яка не видна, ми її не анонсуємо. Будуть і маркетингові зміни, нові назви, клуби, арени. Одеса зараз готує платформу для для команди з сусіднього регіону – Херсона”, – ділиться Зубко.

Наразі, немає точної дати початку нового сезону. Вже провели робочу нараду із клубами, визначають керівництво чемпіонату та регламент. Планують розпочати сезон у вересні.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.