“Вагнер” розширює вплив у Білорусі за підтримки Лукашенка – Спротив

Війна, Новини, Політика

Центр національного спротиву повідомив, що ПВК “Вагнер” продовжує “окупацію Білорусі” за підтримки диктатора Олександра Лукашенка.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Спротив.

“За інформацією отриманою від білоруського підпільного руху, ПВК “Вагнер” розширює сферу свого впливу на території Білорусі, отримуючи при цьому повну підтримку з боку діючого автократичного режиму Лукашенка”.

Сили спецоперацій підтвердили, прибуття в Осиповичі Могильовської області близько 240 осіб, 40 вантажних автомобілів та великої кількості озброєння

Зазначається, що місця проживання угрупування розташовані за 20 кілометрів від Осиповичів.

Вранці 15 липня у Білорусі помітили велику колону легкових і вантажних автомобілів на номерах так званих “ДНР/ЛНР”, на яких приїхали “вагнерівці”, повідомив моніторинговий проєкт “Беларускі Гаюн”.

Державна прикордонна служба України підтверджує появу в Білорусі окремих груп ПВК “Вагнер”, українські правоохоронці будуть відстежувати їхні кроки.

14 липня Міноборони Білорусі повідомило, що найманці ПВК “Вагнер” на території РБ почали навчати територіальні війська як інструкторів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.