Атака на Запоріжжя: пошкоджено 16 багатоповерхівок, медзаклад і заклади освіти

Війна, Новини, Політика

Внаслідок атаки росіян на Запоріжжя в ніч на суботу постраждав чоловік, пошкоджено інфраструктурний обʼєкт, 16 багатоповерхівок, два заклади освіти і медзаклад.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на секретаря Запорізької міськради Анатолія Куртєва у Telegram.

“У місті триває ліквідація наслідків нічних подій.

Загалом на цей час надійшло 174 заявки про ушкоджене житло. Наразі відомо про 16 постраждалих багатоповерхівок, два заклади освіти і один медзаклад”.

У суботу зранку Куртєв повідомляв, що внаслідок дій окупантів цієї ночі в одному з районів Запоріжжя було ушкоджено інфраструктурний обʼєкт.

Також є постраждалий – чоловіка у стані середньої тяжкості доставлено до медичного закладу.

Речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк повідомляла про влучання у Запорізькій області внаслідок нічної атаки російських “Шахедів”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.