Збільшують укриття та ставлять віконниці: як Івано-Франківськ готується до нового навчального року

Новини, Суспільство

Половина літа майже проминула, ще зовсім трохи і діти знову повернуться в ліцеї та дитячі садочки. Місто активно готує освітні заклади до нового навчального року.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на радіо «Західний полюс», міського голову Івано-Франківська.

Відтак Руслан Марцінків зазначив, що зараз основне завдання збільшити кількість місць в укриттях, які є в освітніх закладах. Щоб усі діти вчилися в офлайн-режимі і не було змішаного навчання.

«Багато робіт зроблено, багато – ще в процесі. Там де не було підвалів роблять віконниці. Ця робота триває як в садочках, так і в школах. По кожній школі є певний план і виділені кошти. Щотижня відвідую заклади і бачу як там ідуть роботи. Наприклад побував у ліцеях №22, №10 та №25. Кількість місць та якість роботи в укриттях значно зросла. Також в ліцеї №19 створені хороші умови, вони відповідають усім вимогам», – відмітив міський голова.

Руслан Марцінків додав, що дуже багато залежить від керівництва. Сьогодні кожен освітній заклад має свою бухгалтерію і від них залежить як швидко виконуються ці роботи.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.