На війні загинув гранатометник “десятки” з Прикарпаття Володимир Єленюк

Війна, Новини, Суспільство

У російсько-українській війні загинув військовий із села Рожнів Косівського району, що на Івано-Франківщині, Володимир Єленюк. Боєць був гранатометником 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Про смерть земляка повідомив сільський голова Рожнівської громади Сергій Радиш, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне .

З його слів, Володимир Єленюк народився 25 жовтня 1971 року. Воював у лавах ЗСУ з 3 березня 2022 року. Служив гранатометником гірсько-штурмового загону.

Загинув Володимир Єленюк 7 липня 2023 року під час мінометного обстрілу українських позицій військовими РФ поблизу села Берестове Соледарської міської громади Бахмутського району Донецької області.

Кортеж з тілом загиблого воїна 14 липня 2023 року о 13:00 прибуде на Майдан Незалежності в місті Косів.

Після похоронної панахиди кортеж вирушить у село Рожнів. Про час та дату поховання повідомлять згодом.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.