За тиждень з Івано-Франківська перерахували 3,5 мільйона гривень для військових

Новини, Суспільство

Традиційно в неділю на Вічевому майдані та в парку імені Тараса Шевченка відбуваються заходи, щоб зібрати кошти для допомоги військовим.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

“Користуючись нагодою – запрошую: приходьте, донатьте. Дуже важливо, щоб допомога зростала. За цей тиждень ми перерахували 3,5 мільйона гривень на допомогу нашим військовим.

Це окрім закупівлі іншого спорядження, яке йде через міський бюджет. Також цього тижня більше, ніж на мільйон гривень я особисто відвіз допомогу”, – каже міський голова.

Разом з тим, продовжує Марцінків всі кошти передали для військових на Бахмутський напрямок.

“Тому підтримуємо, максимально допомагаємо. Стараємось, щоб ця допомога збільшувалась.

Крім того, є соціальні виплати, допомоги родинам загиблих, поранених, військовослужбовцям їхнім дітям до дня народження. Всі ці програми діють”, – додав міський голова.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.