Патрульні склали два адмінматеріали на водія з ознаками сп’яніння, що мав з собою ніж

Новини, Суспільство
Здійснюючи патрулювання на вулиці Вовчинецькій інспектори патрульної поліції побачили, як автомобіль Audi паркується з порушення ПДР.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на патрульну поліцію в області.
Інспектори попросили чоловіка не порушувати та перепаркувати авто. Під час спілкування з 40-річним водієм поліцейські помітили в останнього ознаки сп’яніння. Пройти освідування чоловік погодився у медичному закладі. Висновок лікаря: керманич у стані сп’яніння.
Інспектори згідно зі ст. 34 Закону України “Про Національну поліцію”, провели поверхневу перевірку та виявили у автомобілі ніж.
Поліцейські громадянина затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу.
На водія інспектори склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130(Керування транспортним засобами у стані сп’яніння) та за ст. 122 (Порушення вимог дорожньої розмітки) КУпАП.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.