Міноборони просить про “тишу” в Телеграмі: “Після новин з фронту ворог одразу накриває наших”

Війна, Новини, Політика

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр звернулась до телеграм-каналів, які повідомляють про оперативну ситуацію на фронті, із закликом зберігати інформаційну тишу до повідомлень офіційних спікерів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Маляр у Telegram.

“Звертаюсь на прохання наших військових до всіх телеграм каналів, які інформують про оперативну ситуацію на фронті.

Не викладайте новини з фронту в онлайн режимі і день в день – наших накривають одразу після цього. Ну така специфіка нашого ворога”.

Маляр наголошує, що поширювати інформацію можна лише після оприлюднення її офіційними спікерами – Генштабу, ОСУВів, Міноборони.

За її словами, вся інформація перед оприлюдненням узгоджується з підрозділами безпеки операцій та безпосередньо з командуваннями на місцях.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.