По Первомайському РФ вдарила “Іскандером”, кількість поранених перевищила 4 десятки (фото)

Війна, Новини, Політика

Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару по Первомайському на Харківщині, за даними влади, зросла до 43 людей.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу ДСНС, Офісу генпрокурора в Telegram, голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

За уточненими даними медиків, станом на зараз внаслідок удару по Первомайському 43 людини зазнали поранень, з них – 12 дітей. 5 особам медики надали допомогу на місці. Стан потерпілих – середній та легкий.

О 18.00 рятувальники повідомляли про 41 постраждалого. Зокрема 2 немовлят. За інформацією медиків, стан 10-місячного хлопчика, який потрапив до реанімації, стабілізували. Інші діти дістали легкі осколкові поранення, забої та подряпини. Усім надано медичну допомогу.

За даними генпрокурора Андрія Костіна, удар по центру містаросійські загарбники завдали ракетою “Іскандер” (за даними УП, “Іскандер” К).

Що передувало: У місті Первомайський Харківської області 4 липня пролунав вибух, після якого сталася пожежа, було пошкоджено автомобілі та житлові будинки.

 
“Суспільне” зазначало: коли пролунав вибух, у місті прощалися з загиблим військовослужбовцем 3-ої окремої штурмової бригади Олегом Фадєєнком на позивний “Малиш”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.