На двох великих східних напрямках окупанти зібрали більше 180 тисяч військ – Череватий

Війна, Новини, Політика

На Лимано-Куп’янському і Бахмутському напрямках росіяни тримають армію більше 180 тисяч військових.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речника Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватог в ефірі телемарафону, повідомлення заступниці міністра оборони Ганни Маляр.

“Там (на Лимано-Куп’янському напрямку – ред.) зібрано доволі потужне угруповання, більше 120 ворожих військ.

Це повітряно-десантні війська окупанта, механізовані підрозділи. Також підрозділи бойового армійського резерву “Барс”, територіальні війська. Також із того, що нове з’явилося, штурмові роти “шторм Z”, які набираються при їхніх військкоматах з людей, в яких є проблеми із криміналом”.

“По всій нашій зоні (Східного угруповання військ – ред.) більше 180 тисяч… За своєю довжиною зона Лимано-Куп’янського напрямку більша і тому ворог там більше концентрується. На Бахмутському – близько 50 тисяч військ”.

Водночас Маляр ввечері понеділка заявила, що на Бахмутському напрямку “триває двобій за перехоплення ініціативи”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.