Залужний нагородив офіцера “десятки” з Івано-Франківщини Олега Данищука “Срібним хрестом”

Війна, Новини, Політика

Військовослужбовець 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” з Косова Олег Данищук отримав почесний нагрудний знак “Срібний хрест” від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку.

“Доля і честь стати Едельвейсом. Служу українському народові!” — написав Олег Данищук.

Що відомо про Олега Данищука

Олег Данищук народився у Косові, що на Івано-Франківщині. Закінчив Косівський інститут прикладного та декоративного мистецтва. Згодом вступив на магістратуру в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника за спеціальністю “Дизайн”, яку чоловік закінчив у 2018 році. Крім цього, чоловік паралельно навчався на кафедрі військової підготовки за спеціальністю “Соціальна психологія”.

Влітку 2019 року Олег Данищук призвався у військо на строкову службу офіцером.

У навчальному центрі Львівської академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного він пройшов курси перепідготовки за військово-обліковою спеціальністю “Командир взводу”. Після закінчення навчання Олег Данищук став командиром взводу гірського батальйону у Рівненському загальновійськовому навчальному центрі, пишуть на сайті Прикарпатського університету.

Олег Данищук воює в 10 окремій гірсько-штурмовій бригаді “Едельвейс”.

Що відомо про відзнаку “Срібний хрест”

Нагрудним знаком “Срібний хрест” нагороджуються офіцери ЗСУ за особистий внесок у справу розбудови й розвитку Збройних сил України, успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.