Військові 102 окремої бригади ЗСУ з Івано-Франківщини знищили склад ворожих мін (відео)

Відео-новини, Війна, Новини

Бійці 102-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ знищили ворожий склад з протитанковими мінами.

Про це повідомили у телеграм-каналі Центру стратегічних комунікацій Стратком ЗСУ, Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Версії.

«Підрозділ аеророзвідки “Вовки” 74-ого батальйону 102-ої окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ “Івано-Франківщина” виявив ворожий склад з протитанковими мінами і детонував його влучним попаданням гранати», – йдеться в повідомленні.

102-га окрема бригада територіальної оборони ім. полковника Дмитра Вітовського (102 ОБрТрО) – це кадроване формування Сил територіальної оборони України в Івано-Франківській області, що перебуває у складі Регіонального управління «Захід» Сил ТрО.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.