В Івано-Франківську відкрили анотаційну дошку активісту та патріоту Богдану Полковнику

Новини, Політика

В Івано-Франківську встановили анотаційну дошку Богдану Полковнику. Ще з 90-х років він був активним учасником народного руху України за перебудову.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на тижневик Руслана Марцінківа.

“Він був дуже хороша людина. Він також був активним членом всеукраїнського об’єднання «Свобода». Був депутатом міської ради. Був дуже хорошою, порядною, чесною людиною. Навіть у своєму віці, досить поважному, їздив на марші у ПАБ, брав участь в акціях протесту проти Януковича.

Ця людина унікальна тим, що навіть на інвалідному візку він все одно був завжди у місті, включався, завжди ходив до церкви, був біля катедри і спілкувався з людьми.

Можна так сказати, що це така людина совісті нашого міста Івано-Франківськ”, – каже Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.