В аеропорту Кишинева росіянин відкрив стрілянину: є дві жертви (відео)

Кримінал, Новини

Росіянин вистрілив у прикордонника, а потім у охоронця.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням н

Сьогодні, 30 червня в аеропорту Кишинева сталася стрілянина.

За інформацією видання, стрільцем виявився громадянин Російської Федерації, який прибув до Кишинева рейсом з Туреччини. Спочатку він вистрілив у прикордонника, а потім у охоронця, який нібито намагався знешкодити нападника. Повідомляється, що прикордонник загинув.

@gudzinskiyrost #молдова #іноземець #кишенев #кишенев #туреччина #зсу #всу #россия #україна_переможе🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏🙏🙏🙏😇 #розвал_россии #україна_переможе🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏🙏🙏🙏😇 #війна #запоріжжя ♬ A Warrior

Працівників аеропорту евакуювали з будівлі. Пізніше росіяни, який вчинив стрілянину, забарикадувався в приміщенні аеропорту. Причини, через які чоловік вчинив стрілянину і як він потрапив до аеропорту з пістолетом, поки що не відомі.

Згодом інформацію про стрілянину підтвердило Міністерство внутрішніх справ країни.

“У Кишинівському міжнародному аеропорту стався інцидент, у ході якого іноземний громадянин, якому не дозволили в’їхати на територію Республіки Молдова, застосував вогнепальну зброю”, — йдеться у повідомленні.

Громадянство нападника МВС Молдови не уточнює. Також у відомстві повідомляли про щонайменше про двох загблих.

“МЗС України відслідковує ситуацію в аеропорту м. Кишинів. Дипломати взаємодіють із молдовською владою задля отримання деталей, з‘ясовують можливу наявність українців”, – зазначив офіційний представник МЗС України Олег Ніколенко.

Доповнено: Як стало відомо на цю годину стрільцем з Російської федерації може бути бойовик з терористичної організації “Вагнер”.

@gudzinskiyrost #молдова #россия #розвал_россии #агресивні_росіяни #вагнер #россия #україна #украина #україна_переможе🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏🙏🙏🙏😇 #розвал_россии #зсу #всу #запорожье ♬ Icarus

Нагадаємо, що гауляйтер окупованої частини Херсонської області Володимир Сальдо пригрозив після вибуху на Чонгарському мосту завдати удару по молдавських Джурджулештах. У Молдові відреагували на такі нахабні заклики.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.