Посланець Папи зустрівся із дитячим омбудсменом РФ, яку розшукує Гаага

Війна, Кримінал, Новини, Політика

Спеціальний представник Папи Римського Франциска кардинал Маттео Дзуппі зустрівся із дитячим омбудсменом РФ Марією Львовою-Бєловою, яку звинувачують у примусовій депортації українських дітей.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Європейську правду”, Львову-Бєлову в Telegram, яка опублікувала спільне фото.

 

За її словами, вони обговорили гуманітарні питання, пов’язані з військовими діями та захистом прав дітей.

“Впевнена, що християнська любов і милосердя допоможуть у діалозі та взаєморозумінні”, – зазначила Львова-Бєлова.

 

Нагадаємо, 6 червня президент України Володимир Зеленський прийняв спеціального представника Папи Римського Франциска кардинала Маттео Дзуппі в Києві.

У березні Палата досудового провадження II Міжнародного кримінального суду у березні видала ордери на арешт президента Росії Владіміра Путіна та Марії Львової-Бєлової, яка є уповноваженою президента РФ з прав дитини і яку також звинувачують у воєнних злочинах, пов’язаних з незаконною депортацією та незаконним переміщенням українських дітей.

За деякими оцінками, Росія викрала 700 тисяч дітей із тимчасово окупованих територій України. Українська влада стверджує, що повернулися лише 307.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.