На Прикарпатті під час пожежі загинула людина, є травмований

Новини, Суспільство

Під час ліквідації пожежі житлового будинку у Білоберізькій громаді, що на Верховинщині, виявили тіло чоловіка.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головное управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так, 30 червня о 8:32 годині на лінію “101” надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Устеріки.

До місця виклику одразу направили рятувальників 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Верховина та вогнеборців Місцевої пожежної команди села Білоберізка.

До місця виклику одразу направили рятувальників 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Верховина та вогнеборців Місцевої пожежної команди села Білоберізка.

Прибувши до місця події, рятувальники встановили, що виникла пожежа в кімнаті одноповерхового дерев’яного житлового будинку. Площа пожежі складала 25 м кв.

Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів зору та дихання.

Рятувальники локалізували пожежу о 8:53 годині, а о 8:55 годині — ліквідували.

Під час гасіння пожежі виявили тіло загиблої особи з інвалідністю, 1996 року народження. Також на пожежі травмувався чоловік, 1993 року народження.

Причину виникнення пожежі та обставини з’ясовують правоохоронці.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.