“Щоб поставити дощовий колектор доведеться частину Січових Стрільців в Івано-Франківську перекрити мінімум на пів року”, – Марцінків

Новини, Суспільство

Дощового колектора в центральній частині Івано-Франківська немає.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову — Руслана Марцінківа

На перехресті вулиць Січових Стрільців — Чорновола найнижча висота, тому тут сходить вода.

Звичайна дощова каналізація із такою кількістю води не справляється, тому каже очільник, єдиний вихід — робити дощовий колектор.

“Його треба тягнути від вул. Мельника до вул. Пилипа Орлика, Північного Бульвару. Але — це великі кошти та незручності.

Адже доведеться частину Січових Стрільців перекрити, тобто вона не буде проїздною мінімум на пів року.

Перший етап, який ми плануємо здійснити: від вул. Чорновола до вул. Пилипа Орлика, якщо зробити хоча б цю частину, то ця найнижча буде забирати воду.

Ми щось подібне зробили на вул. Надрічній, тому тих проблем з накопиченням води під мостом немає”, – повідомив посадовець.

Зазначимо, щоб прокласти дощовий колектор на перехресті Січових Стрільців — Чорновола у Франківську, потрібно 20-25 млн грн

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.